Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nordanstigs kommunalt avlönade mördare


I Nordanstig så har nu
Politiska motståndare chansen
Att ge igen på ”en gammal antagonist”
De nyttjar ”sin makt” den de fått
Av allmänheten
Till MAX

De kommer nog inte att ge sig
Förrän han är död
Som det verkar
Frågan är ni Nordanstigspolitiker
Är ni nöjda då?

Har ni gett igen, tillräckligt
Då han är död
Eller kommer ni att säga
”det var inte vårt fel”
Fast ni vet att så är fallet?




Fri vers av LassO
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-17 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO