Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon jag känner




Någon jag känner, har jag så kär
Någon jag känner, vill ha dig här
Någon jag känner, finns så långt bort
Någon jag känner, jag har på ett kort

Någon jag känner, visar kärlek via lina
Vi talar på tråden, skriver det ner
Att inte få träffas, vållar den pina
För känner man kärlek, vill man ha mer
Den värsta tanke jag känner och ser
Att din tappa din kärlek, få känna den sina....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-05 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO