Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olle Möller, dömd för mord 2 ggr, mot sitt nekande


Olle Möller


Olle Möller
Dömdes en gång
Troligen för att de fanns ingen annan
Att döma
Eller mer att de inte hittade nån annan


Sen dömdes han för mord en gång till
För att han dömts en gång
”om alla spottar på en sten
så blir den blöt”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-30 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO