Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med prästen


Tänk om jag gifter mig med prästen
Så löd min tanke en ensam kväll
Sitta på bänken och lyssna med resten
Innan hon sagt amen, och gjort mig så säll
Vad kunde jag lova att göra
För ett ögonblick i din famn
Och du viskar så tyst i mitt öra
På det ljuvaste sätt, du säger mitt namn



(det finns ju även kvinnor som är präster
ja, bara så ingen missuppfattar saken)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-19 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO