Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli påsatt


Att bli påsatt
På riktigt
Av en frodig kvinna
Med knipande lår som trycker mot öronen
Och ett sköte som bara vill…

Tryckande
Pockande
Längtande
Är nåt som man inte borde ge sej in på
Utan syrgas
Om man vill vara säker på att
Överleva….





Fri vers av LassO
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-17 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO