Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid min älskades hus


Jag stod vid min älskades hus
Ljus silar ut genom gardin
Mitt inre fylls av ett rus
Hon är ju så förbannat fin

Fin och vacker som ingan annan
Ser jag din skugga gå förbi
Din ansikts form, upp till pannan
Vackrare kan ingen bli....




Fri vers av LassO
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-17 20:37



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Åååå så ljuvligt vackert skrivet till din älskade!!
2009-10-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO