Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åsiktskriget


ÅSIKTSKRIGET
Nu har Hägglund
Tagit kanske åt sej vatten över huvet
Han ”attackerar” helt enkelt detta att
”kultureliten” ska ”bestämma” vad och hur
man ska tycka

De som tycker annorlunda
Attackeras, eller mer, förlöjligas
Nu samlas troligen denna elit
Nästan samtliga boende innanför ”tullarna”
Nästan samtliga ditflyttade

Men de har blivit mer stockholmare
Än stockholmarna själva, oftast
De kommer att samlas och göra
En samlad aktion med mest förlöjligande
Av Hägglund

Förnekande av att de är ”kultur elit”
och att de skulle göra ”sådant”
Ge akt striden är igång
Kultureliten kommer att försöka nocka
Honom

Vi får väl se om de lyckas
2000 mot en eller nåt
där de 2000 har varsin ”kolumn”
eller liknande att ta till….




Fri vers av LassO
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-14 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO