Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte så upplyftande, det kan jag hålla med om! Just nu är svart min färg.


På andra sidan


Svart natt

Vaknar mitt i kampen
Blickar ut i mörkret
Min kropp är orolig

Jag har varit där igen
På andra sidan
Besöken har blivit tätare sista tiden

Svart hav

Står på klippan
Kylan sveper in

Svart brus

Jag är inte rädd skriker jag
Kom och ta mig

Svarta tankar

Men jag känner ingenting
Ingenting

Sluter ögonen

Viskar

Ge tillbaka mina känslor
De vackra
Ljusa

De som tillhörde mig

De som var mina

Bara mina




Fri vers av Aquila
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-13 20:30



Bookmark and Share


  M_Franke
Känslosamt, vackert och otroligt välskrivet BRAVO
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Aquila
Aquila