Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig ensam


Jag fångade ögonblicket i min famn
Höll det stilla

Slöt mig kring det som om jag kunde stanna tiden

I ögonblicket ryms ett helt universum

Och i dess mitt
Är du

Alltid närvarande

Du & sorgen i mitt hjärta

Jag är aldrig ensam...




Fri vers av Aquila
Läst 583 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-03-20 14:42



Bookmark and Share


    Johnjohn
vackert så jag ryser *Applåd
2011-05-02

  filosofian
vackert!
2011-03-20

  Ninananonia VIP
Vacker och berörande :)
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Aquila
Aquila