Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom nära


Om natten sänker sig himlavalvet

Nu dansar stjärnorna

Lockande rörelser
Lidelsefull närhet

Ger mina sinnen frid

Försvinn du ljus som blottar sanningen
Som utan nåd frilägger själens rum

Kom du sällsamma mörker
Kom nära

Dölj åter det dagen inte förmått att dölja

Frigör mig

Sänk mig ner i syndaflod

Låt mig färdas dit

Dit där hjärtats röst
Inte längre kan höras




Fri vers av Aquila
Läst 496 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-06-03 19:47



Bookmark and Share


  MoonCalled
Mycket vacker :D
2011-06-06

  LassO
hm vackert "ska vi dejta där"? ;)
2011-06-03

    ordskalv
Helt jävla fantastisk! Den tog med mig på en förlösande resa.
2011-06-03

  mickech
mmm...mörkret kallar en del av oss i svårmod!
2011-06-03

    ej medlem längre
din text förmedlar något..
något som finns där…
något som berör…
2011-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Aquila
Aquila