Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mia dolce vendetta


Min frihet


Lägger min hand på din feberheta panna
Dina andetag är svagare nu

Ytliga
Långsamma

Med fuktade lindor
Tvättar jag
Din pinade kropp

Jag kan se din smärta
Rädslan i dina ögon

Stunden närmar sig

Lutar mig tillbaka

Blundar
Väntar

Den svarta kylan sänker sig i rummet
Lägger sin tyngd över din bröstkorg

Jag håller din hand när du lämnar jordelivet
Det är över

Äntligen över

Din hädanfärd

Min frihet




Fri vers av Aquila
Läst 454 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-12-31 11:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Mycket stark o bra förtäljd
2011-02-07

  Ninananonia VIP
Sorgligt,vackert.
Jag kan förstå din känsla.
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Aquila
Aquila