Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under samma himmel


I landet bortom tusen dalar
Föddes min själ

Du fjärran fosterjord
Mitt hjärtas kval och längtan

Ett helt liv
Utan varandra
Under samma himmel

I mina drömmar återvänder jag
Natt efter natt

Färdas med östanvinden

Vandrar i dina fruktträdgårdar
Genom myllrande gränder &
kryddoftande bazarer

Letar spår

Här lyser himlavalvets stjärnor än klarare

En dag ska vi höja våra bägare
Dricka av livets vin
Och låta våra hjärtan förenas

In i evigheten




Fri vers av Aquila
Läst 525 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-12-28 21:43



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Jag älskar den här :)
2011-01-04

  MoonCalled
Mycket vacker.
2010-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Aquila
Aquila