Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi andas varandra


Genom dina ögons ljus och händers beröring
Föds jag åter
Tidsdoften genomsyrad av brinnande längtan

Jag andas dig

Din nakna hud under mina mjuka fingrar
Skälver
Glöder åtrå

Vågor av lidelse

Och du andas mig

Våra tungors hetta
Utforskar
Leker

Väcker vildhet

Vi är universums mitt

Och vi andas varandra




Fri vers av Aquila
Läst 783 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2010-12-03 22:11



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
underbart sensuell
huslös, passionerad text
bokmärkes!
2014-01-05

  Pimsan Ivarsson
Sensuellt och erotiskt i ett.
Vackert. Perfekt beskrivning.
Komplett.
2011-06-03

  MoonCalled
Vacker
2011-03-13

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2011-01-10

    Flickan i fönstret
Gillar <3
2011-01-02

  wildrose
Vackra ömma ord
2010-12-29

  Nils Teodor VIP
Vacker med underbar känsla
Du skriver med ordens gåva
2010-12-29

  ramsesII
Lekande och livfullt som livet självt.../M
2010-12-27

    ej medlem längre
Ypperlig text om sensuell passion. Wunderbar!!!
2010-12-06

  Ninananonia VIP
Underbart, sensuellt och vackert! :)
2010-12-04

  L I V
Just nu är jag inne i något där jag suger åt mig allt det vackra som gör själen stark och det här är kärleksvackert på ett nästan sakral-erotiskt (nytt ord hehe) sätt som tilltalade mig
Som att mötas bortom, inom och utom ALLT
Lovely
2010-12-04

  Dalliance
Otroligt vackert.
2010-12-04

  Fredrik Stillesjö
Hej Aquila!

Virvlande evig kärlek... Gillar! Hälsar Fredrik
2010-12-04

  MoonCalled
Mycket vacker.
2010-12-04

  Johan Bergstjärna VIP
Ljuvligt skrivet!
2010-12-03

  Hon, Hanna
Jag har ett ord: Underbart!
Den här dikten fångade mig med sin titel och berörde mig sedan rakt igenom.
2010-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Aquila
Aquila