Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktober 2009

Fryser om fötterna.

Värmeljus

Eldar i kamin

sovit dåligt, längtar till våren

Avril Lavigne: I'm with you




Höstkväll

Det var ljusen

som förde mina tankar till dig

Värmen från kaminen

kan inte ersätta hettan från din hud

Dina läppar skulle

talat om våren

Din doft skulle

stillat min oroliga sömn

Och jag har ingen

aning om vem du är..




Fri vers av Lindsy
Läst 267 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-10-14 00:20



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag längtar in den årstiden som är du
får tag i det som kan vara våren med dig
tänder halogen lampan
det inre ljuset
blickar upp mot
gatubelysningen
och ser mitt inre mörker
2009-10-15

  peter markurth
gilar den mkt
2009-10-15

    ej medlem längre
ja mycket bra och som de flesta andra säger
slutet var bäst
2009-10-15

  Peter Jr Eriksson
mkt mkt bra!
2009-10-14

  Mr Lindemann VIP
Det är slutet som gör denna texten så bra
att man vill liksom krypa in i det som skrivs
gillar den tonen så
bra och håller pått fundera på
ifall jag skall bokmärka
2009-10-14

  Carola Zettergren
lågmält och vardagsnära om saknaden, mycket ömsint och vackert skrivet!
2009-10-14

    Herr Ångest
Bra!

Gillar den oväntade vändningen på slutet.
2009-10-14

  mare VIP
Bra skriven....
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy