Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggflyn

Kring poppelbladen syrsar vinden
och dimman doppar tassarna i älven
du följer tyst ett spår
längs vägen in mot landet

här är doften en annan
här är jorden sträv och mörknad
här badar molnen hela
och bakom husen skymtar skrämda barn
som ilande små skuggor
de ropar på ett främmande språk

och mellan er ligger åren, vita
cumulus och cirrus
du sträcker ut en hand
och barnen ser på den som ur en dröm
deras ögon blanka vatten

här är allt sedan länge för sent




Fri vers av Grävling
Läst 302 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-14 00:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
känner att jag vill återkomma till dina dikter så jag sparar dig som skrivarvän

denna dikt är magi
2009-11-10

  Desert dust
Jag ser bilden framför mig. Vilket otroligt vackert språk du har!
2009-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling