Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriv

Skriv: lyft ett ord ur dess mening och fäst däri ett annat, ett lättare eller ett tyngre, ett som är mer vant mot gommen eller ett som smakar beskt och törnskarpt som bladen från en ört du en gång såg i en dröm och efter att du vaknat tecknade på ett stycke papper, kanske på ett urblekt kvitto efter något du köpt men inte längre har kvar eller på en servett från en uteservering där du som barn satt i timmar och flätade bordsdukens solblå fransar.




Fri vers (Prosapoesi) av Grävling
Läst 351 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2021-07-24 11:09



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Urblekta kvitton rivna papper och servetter känns igen. Fint om skrivandet!
2021-07-26

    Lena Staaf VIP
Ord som kommer att leva ett nytt liv i annat sammanhang - poetens uppgift.
2021-07-24

    ej medlem längre
Fint hur olika tidsplan vävs samman: nutid-dåtid, drömtid-vakentid.
2021-07-24

  Ulf Carlsson VIP
Man vet aldrig vart det bär, när man lyfter ut ett ord från dess mening. Det är det spännande med att skriva!
2021-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling