Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortfarande frånvarande. Det blir fler och fler dikter som ingen fått läsa, för skriver gör jag ju ändå.


Utkantsmarker

Sent i maj, allt som faller
som inte skulle falla
natten ömsar timmar till en blek morgon
urtagen och tvättad i det slitna ljuset

jag har tappat alla människonamn
skärvor av grönt glas i mossan
jag skriver inte längre för någon

hade jag väntat så länge
på att du ska komma till mig
på ett språk som ingen förut talat

med ögon av nyutslagen snö
ska du följa en stulen karta över fälten




Fri vers av Grävling
Läst 354 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-05-31 20:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Spännande läsning
Funderar över "att följa en stulen karta"
Får nog fundera ett tag till??
2021-09-01

  Solweig Jansson VIP
Natten ömsar timmar till en blek morgon - underbart ! Din poetiska värld är underbar att få besöka !
2021-06-30

  Elaine.S VIP
När jag läser dina ord så stiger jag in i en helt ny värld. Jag ser dina ord i bilder och jag känner de som om de gick att ta på. Det är allt lite magiskt att få känna så. Tack för att du skriver som du gör.


2021-06-01

  Lottie Ålhed VIP
Ett vackert grävlingspråk som tilltalar. Fint.
2021-05-31

  Magdalena Eriksson VIP
Bästa poeten.
2021-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling