Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnfall

Vemodiga skuggor vandrar över mitt golv
Små fötter brukade dansa här

Nu har tystnaden blivit närgången
Letat sig in i alla skrymslen

Tidig morgon brukade vi öppna alla fönster
Släppa in dagen

I vinddraget lekte våra skrattbubblor tafatt

På kvällen flyttade vi ut under stjärnhimlen

Titta
Man kan se in i evigheten

En önskning för varje stjärnfall

Min tysta önskan var alltid densamma


Lämna mig aldrig




Fri vers av Aquila
Läst 389 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-10-14 13:42



Bookmark and Share


  Feminaz
vacker av vemod av längtan
2009-11-16

    sajo
Jag gillar den här texten då jag ofta studerar stjärnor och den kvällen jag träffade min älskade vän så var det ett stjärnfall och vi är ännu tillsammans.

Bokmärker din text.
2009-11-08

  Anna*
Fint, helt enkel och djupt komplicerad
Gillar!
2009-10-19

  Peter Matsa
underbar
lycka - vemod
tack
2009-10-15

  M_Franke
Behöver inte ens kommentera.....................men jag gör det ändå.............underbart!!!!
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Aquila
Aquila