Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BM innan ruljansen



Fagerlund snodde CDS agenturen
(CentralDammsSugaren)
Flyttade till Minerva vägen
Men de var så jävla dyra
Så ingen förstod att CDS
Var så jävla bra
Som Fagerlund påstod…

Tänkte själv köpa en när jag byggde
Men det var så mycket som han tog ut
För sin jävla dammsugare så jag sa
”Fy Fagerlund” till den och nöjde mej med
min NILFISK i 15 år till
(Nu tjänar den klanderfritt i sommarstugan)




Fri vers av LassO
Läst 136 gånger
Publicerad 2009-10-15 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO