Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BM innan ruljansen II


Fagerlund gillade inte att
Han hade en kund med både ställningsfirma
Och försäljning av TOYOTA
Han mer eller mindre tvingade Fagerlund
Att köpa en TOYOTA varje år
Som ”delbetalning” av ställningskopplingarna

Och hur han än försökte
Så kunde inte snobben
Bli av med just detta
För alla på firman visste varför
Så de ville inte köpa nån TOYOTA

Så snobbiga Fagerlund satt fast med sina TOYOTER
I alla dessa år
Som han sålde till den kunden
Han köpte en BMW omgående
När hans slutat där… på BM
”Från BM till BMW”




Fri vers av LassO
Läst 118 gånger
Publicerad 2009-10-15 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO