Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BM innan ruljansen III


Fagerlund hade köpt en klocka
En ROLEX
Som han visade tillsammans med sina svindyra
Manshettknappar
”den skulle synas”
Han la helt enkelt upp armen med den avsikten

Men så ett möte när Fagerlund lagt upp sin arm
Som vanligt
Så gjorde alla andra runt bordet samma sak
För då hade nämligen det kommit in en laddning
Med Rolex kopior för 99 kronor…
Han vart inte glad
Han ville vara ensam om det




Fri vers av LassO
Läst 120 gånger
Publicerad 2009-10-15 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO