Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BM Ekmans eskapader


BM innan ruljansen

Varje fredag eftermiddag
Var det läge att gå ner på lagret
Med Ekman för att ”klara upp”
Allt jävelskap som han ställt till med
Under veckan

Han skrev t o m in det i almanackan ibland
Så återkommande var det
”Uppklarning av Ekmans affärer”
fredag eftermiddag innan man kunde gå hem




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-21 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO