Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BM Ruljansen


Valsen hade börjat
Nu var det igång
Ekman till Flexy
Ekström startade Girmek
Tillsammans med Carlsson och Malmqvist
Men Malmqvist vågade in så det blev bara 2

Wiberg bjöds jobbet som försäljningschef
Men bangade ur och började på Lipac
Och Lipac värvade Bratowski från Altrex
Men sedan började Bratowski på Hyreshuset
Samtidigt som Hedberg fick ta över Bratowskis

Men Hedberg kom inte från BM så han spolades
Janne ”Rotborste” och Hedlund
Skulle sälja åt Lipac i fortsättningen
Girmek delades snart mellan Carlsson
Och Ekström
Wiberg och Ekström bildade koalition med
En annan Karlsson

Men ingen av de 3 stod för finanserna
Det gjorde Täng
Så Täng blåstes av Wiberg och Ekman
Tillsammans med Carlson
Så Täng fick vara den som stod för fiolerna
Men Täng startade en annan Grej med Lindkvist
Fast de egentligen var Olsson som startat samarbetet
Men Täng snodde tillverkningen av produkten
Och man ”blåste” Olsson på hans del

Så Täng blåstes av Wiberg och Ekman
Och blåste sen Olsson i sin tur
Flexy snodde BM på sin ställning
Medans BM snodde tillverkningen av Acty
Hänger ni med?
Fagerlund slutade på BM och startade CDS
Hultblad slutade och startade Layher i Sverige
Alla de som slutade köpte nummer skyltar på bilarna
För att riktigt ”visa” att de inte var Nisse Anderssons
Småpojkar längre…

CDS
GIRMEK
LIPAC
MP
ALLA skapade de sina företag med tillhörande
Bilnummerplåtar
Utom Layher
För man sa att de kan missuppfattas som
”Lay Her”
Fast han som ägde Layher i England fick ha det…

”Byggmästarnas” små pojkar startade en massa
nya företag
tog upp en massa nya produkter
(dock inga nya ideèr eller nya produkter)
MEN en massa nya
”nummerplåtar”








Fri vers av LassO
Läst 135 gånger
Publicerad 2009-10-15 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO