Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BM början på ruljansen



Och det hände sej vid den tiden
Att Björkman som var tillverkare
Och Andersson som var inköpare
Och agent
Inte kom sams
Längre

Så dom enades om att
De var oeniga
Och det hände sej vid den tiden
Att hos Andersson jobbade en Ekman
Han var riktigt oseriös och bytte ”husse”

I den vevan eller den tiden så…
Han tog med sej kundregister och andra underlag
Godkännande och annat som behövs
För rullställning
”Acty blev Flexy”
(båda var kopior på Highway)
Och ”Acty tillverkades av en ny”
Och så började ”ruljansen”

Och eftersom acty hade ett tryckfel
I sin broshyr
Och Ekman kopierade den rakt av
Så fick även Flexy samma tryckfel
Det ordnade Ekman från sitt kontor
I radhuset

”en del i byggmästarevalsen”
”Vägen var nettovägen, priserna brutto”




Fri vers av LassO
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-17 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO