Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BM ruljansen IV

”BM ruljansen”

En av de som ”hoppade av”
Besökte senare det gamla och
Han hade med sej en motor av mindre modell
När han kom därifrån
Hans kollega var senare dit men fick inte
Gå ut på lagret ”ensam”
För att hans partner snott en liten motor…

Den ena snodde
Den andra fick skörda frukterna av
Och skämdes…
Så pass så han köpte upp lagret som fanns
Av just dessa motorer….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 135 gånger
Publicerad 2009-12-04 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO