Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cunnilungera


Vill du cunnilungera mej
Frågade hon

Jag visste inte vad det var så hon visade

Va fasen ska man säga
Hon såg härlig ut…
Och kändes ännu bättre

Men jag trodde de hette
Oratera
Och orator….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-28 03:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO