Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dottern stjäl



Dottern stjäl
Dottern stjäl pengar, av familjen
Allt för att…
Skaffa sej kamrater
Men hon stal hyrespengarna
NU är de vräkta
Men hon gnäller mest
Fast hon gjort det
Skapat värkningen….

För att inte tala om hur en moders själ
Känns efter dotterns stjälande
Men dottern ser bara förbi
När man talar
Det bekommer henne inte
Hon kommer nog aldrig att vara
Nån man litar på….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-19 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO