Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN grannfru, + en till


Han hade en gång en fru
Ja eller en kvinna i alla fall

Men då kom det en annan in i bilden
Som han for på besök när han ”var borta”
Och han som jobbade borta
Kunde ta några dar extra ibland
Och inte ”vara hemma”
Till dess ”hon kom på det”
Så hon flyttade ut…

Men när den nya flyttat ”in”
Så förförde ”den gamla” honom
Som nåt slags ”hämnd”
Tänk att förbjuden frukt smakar bättre
”pallfrukt” liksom
Även från gammalt träd

Och det finns dom som säger
Att män inte har nån moral
Sensmoralen i detta är nog mer
Att kvinnor kan göra vad som helst
De med….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-05 12:40



Bookmark and Share


  oMareld
Sant
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO