Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flinken var för flink



Flink Mattias
Vill ha en tidsbestömd strafftid
Söker tydligen så ofta han kan

Är han värd att få det
Med 7 mördade
Helt utan provokation eller
Anledning, ingen vinst eller
Politisk, religiös eller annan övertygelse
Bara djävla mordlust

Jag röstar för att han aldrig skulle komma ut
Och kanske är han en av de motiv som finns
Att införa dödsstraff….




Fri vers av LassO
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-14 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO