Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bejakandets förhindringar



En gemensam väns födelsedag
Då var hon där
När jag gick in i ”matrummet”
För att hämta så kom hon efter
Samtidigt

Vi skulle gjort nåt
Men alla ord
Hela vårt samtal
Hördes av alla i rummet för ätandet
Det var dödstyst där alla satt och åt
De verkade veta vad vi tänkte
Och ville kolla av det
NU tänkte vi båda

Blickarna tog oss nån annanstans
Hon kanske tänkte på mej och dammsugning
Jag tänkte på annat
Än just damm-sugning i alla fall
Kanske med ett m då, i så fall
En stor löst hängande klänning
Tänk att dra upp den och att helt enkelt
Bejaka våra innersta lustar




Fri vers av LassO
Läst 203 gånger
Publicerad 2009-10-14 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO