Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kjell och de andra


Kjell och de andra
Var hos oss
På vår gård
Vi sköt med puckar….
Vi längtade efter ishockey säsongen
Sån där längtan som bara små pojkar har
Och att skotta upp en plan på Bysjön…

Men Kjell sköt en puck i vårt fönster
Hans mamma kom och talade om att
”De får minsann inte vara på vår gård och leka”
”Det kanske är därför alla är här”
Svarade mamma
Kjells mamma fnös och gick hem
Minns inte om de betalade rutan
Tror inte det….




Fri vers av LassO
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-17 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO