Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Overall


På bilden
Har jag en vit overall
Sittande på huk vid en maskin…
Hittade den overallen en dag
Den var väl från 89 eller nåt

Storlek 52
Men djävligt krympt sen dess
Om jag satte mej på huk i den nu så
Skulle grenen hamna vid naveln
Eller strax ovanför..




Fri vers av LassO
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-15 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO