Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller kanske nåt värre... ja alltså hon förtjänade det, och nåt värre, man ser det där spydiga f...ansiktet framför sej... fy och xxxxxx


Pissfittan


Hon var blond, med en slags hästsvans, i övrigt som vemsomhelst, men snut. Snutdjävel helt klart, det var förhör, ”jag var misstänkt” men, va fasen då för. De hade sagt det lite sporadiskt, lite sådär som att ”jag borde veta det”… Man måste väl begått brott om man ska veta nåt, eller hur, kärring, så snygg med opersonlig. Det var som att se en zombie eller en, dumdocka, nicke docka, ”åklagarn säger si och säger så”.

Och?

Ja du måste bemöta detta annars tar vi målsägarens utsaga som sann.

Jaha fan det har ni redan gjort, tänkte jag.

Vi satt i timtal, 4 snutdjävlar varav en kvinnlig djävla snut som skrev ner en massa, ville att jag skulle skriva under förhöret innan jag gick. Jag ville läsa först men ”det var ju ändå bara de vi sagt” sa hon. Jaha sa ja, då behövs ingen underskrift alls då…

Jo sa pissfittan med hästsvans, det behövs.
Jag skriver inte under detta, svarade jag, skriver inte under som du har formulerat om det, såhär sa inte jag.

Hon gick in och reviderade, kollade av det, och slutligen skrev jag:
”Med förbehåll för ev oupptäckta fel” sen mitt namn.
Hon bligade stort, kärringdjäveln, hon bligade surt…

Jag log inom mej….men

Det kostade staten en massa, förundersökningen var i klass med en familjebibel eller nåt i vikt och storlek. Rena jävla skiten, tänk att såna finns, att såna får gå lösa, att såna djävlar får betalt av mina skattemedel för att djävlas med hederligt folk…

Staten förlorade en lojal medborgare med, är inte skyldig staten nåt, kan de bete sej såhär så varför ska jag, ge dom nåt ö h t…


(och de falska ränkorna som de flata räbborna ordnat ogillades av rättssystemet) (så de sket sej för dom...)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 229 gånger
Publicerad 2012-06-19 12:34



Bookmark and Share


  Nikki Norberg
Vad hemskt.. Fortsätt att kämpa för din rättighet!
2012-06-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO