Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RikSDAGS VEDERLAG


Riksdagsmän och kvinnor
De slutar
Får sin ”pension”
Och ”avgångsvederlag”
Sen kan de starta eget företag
De startar företag men tar inte ut nån lön där
Precis de bara ”jobbar där”
Eller nåt

Men finessen med att inte ta ut lön
Är att man bygger upp inkomster i företagen
Sen kan de köpa möbler och datorer
På sitt företag ändå
Fast de är utan lön…
Tills den dag de vill
Då kanske vederlaget slutat komma
Då kan de ta ut flera årslöner om de vill




Fri vers av LassO
Läst 127 gånger
Publicerad 2009-10-15 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO