Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexgalning



Diskussion mellan en något sexfixerad man
Och hans kvinna, som vill ha ”djupare” relation.

Älskar du bara mitt utseende
Njae
Älskar du inte mej som jag är
Joo
Älskar du mej, älskar du nåt inuti mej
Kuk
VA
Min kuk inuti dej, det älskar jag…
FAN djävla sexgalning
Ja kanske det men, det är kärlek i alla fall




Fri vers av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-14 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO