Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uslingen



Tänk att jag var en sån usling
Hur kan ni umgås med honom
Sa hon

Det sägs att han berättar fula historier
Och hans bror hade afficher i garaget
På FLICKOR i bikini…

Vi såg det när vi funderade på
Att köpa huset
SÅ HUR kan ni umgås med honom
Ställde hon dem frågan




Fri vers av LassO
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-14 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO