Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinstlottor blev tvärnit


Han köpte lotter per brev
Vann 2 bilar i samma sändning

Sålde båda och satsade pengarna i ett hus


Ett


Mögelhus….




Fri vers av LassO
Läst 127 gånger
Publicerad 2009-10-15 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO