Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virus och LG


Vi hade Virus
Och Lars-Göran Nilsson
På ”träning”
På utomhus arenan i Ockelbo
Där brukade ”Mörtebo gubben”
Härja med ismaskiner och grejor
Ismaskiner på den tiden var ett rörställ
Med munstycken och en plast som släpade
Och han skottade med en ”Belos” som hade
En slags pall med hjul att stå på
Efter

Men nu var dessa 2 Brynäsare där
På en dag, i sportlovet
Så backade de och visade hur
Och virus ramlade
Stor succè bland åskådarna
”pappor m fl” som stod och tittade
vi knallade hemåt
Jag var 8 år och hade sett ”sjärnorna”
Som man annars såg på TV
På riktigt
Gick hem och sorterade lite bland hockeybilderna
Bästa händelsen på sportlovet…




Fri vers av LassO
Läst 134 gånger
Publicerad 2009-10-16 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO