Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa rättar in sej och försöker avleda uppmärksamhet från det viktiga


Hellre än B......


Efter avslöjanden om hur BODSTRÖM
beter sej
I sitt ”riksdagsarbete”
Så säger Östros ifrån
Han säger att:
”han visar inte respekt för riksdagens arbete”
Han ryter ifrån ordentligt ”lilla östros”
Men inte till Bodström
Utan till BORG

Ojojojojoj man undrar har de verkligen tänkt
Vinna valet eller gör de vad de kan
För att slippra, förlåt slippa???




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-25 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO