Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

R.I.P

Violer i dit hår
aska i min hand
vi räknar dagarna
med pärlor
från djupen




Fri vers av Neal
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-14 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal