Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en spontanskriven text som skrevs en natt för någon vecka sedan. Har hållit inne med den ett tag, men känner att jag kan dela med mig utav mina ord, även om det tillhör en.. "genre" jag inte är så duktig inom.




Kärleksakt en sen februarinatt

 

 

 

andas in
andas ut

djupa andetag
skyndande flämtningar
andfådda
men aldrig utmattade

svetten rinner
pulsen är hög
men njutningen är högst
när två kroppar brinner
och vi två blir en

andas in
andas ut

mjukt och ömt
håller dina händer i mina
så kärleksfullt
speglar mig i dina änglaögon
och det känns som om att jag drömmer
trots att jag är vaken

och du som är så vacker
är vackrare
än någonsin tidigare

andas in
andas ut

ögon som himlar
blickar som möts
fingrar som trevar
gnistrar kärlek
i hungriga hjärtan

tiden stannar
sekunder blir timmar
av njutning
kan inte få nog
vill ha mer
av dig

andas in
andas ut

läppar. tungor
kyssar. smek
fingertoppar
som leker
en retsam lek

vill ha dig
under. ovanpå
bakifrån. från sidan

ligg sked med mig
känn hur jag pulserar
inuti
känn mitt hjärta slå
så nära inpå

flämtningar
höga stön
trånande blickar
kärlek på mjuka läppar

jag vill ha dig nu
sen igen
och
igen

andas in
andas ut

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 666 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-15 00:09



Bookmark and Share


  Blue-star
Vackert...
2009-10-23

  Lindsy
fint skrivet
2009-10-15

    eva m h
Kärleksintensiv
Fint skrivet
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP