Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tatueraren


I rummets dunkla belysning

sköljer lågans ljus över din hud

som blod.


Min själ dricker i tunga andetag

din doft

av mysk och tjära.


Bilder som slumrat väcks till liv

och för mig bort

över ditt hav.


Innesluten i ditt mörka djup

ser jag hur de glöder

färgade av minnets vin.




Fri vers av Katinka VIP
Läst 724 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2009-10-15 09:03



Bookmark and Share


  vårflickan
Rysningar i hela kroppen!
2009-11-02

    ej medlem längre
Bra skrivet.
2009-11-01

  ULJO
Strålande, jag gillar verkligen många av dina verk.
2009-10-20

  PPQ
smakrik...kanon... kommer nog följa ditt skrivande med stort intresse
2009-10-17

  peter markurth
snygg uppbygnad....
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP