Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte lätt att bli sviken och sårad av den man älskar... men det är ännu värre att bli sviken och sårad av själva Kärleken.


Dödsorsak: Brustet hjärta.

Svekens ärr, gjorda av kärleken, läker aldrig.
Hjärtat spricker mer och mer efter varje gång
det tappas av den som lovat att skydda, och ta hand om det.
Men dagen kommer, förr eller senare,
då hjärtat inte längre orkar
kämpa vidare efter hoppet om den sanna kärleken,
den som sägs kunna läka alla ens inre sår och ärr
som smärtat i så många år.
Den dagen orken tar slut,
då hoppet inte längre finns hos en, då... ger hjärtat upp.
Det är dagen då man dör av brustet hjärta.




Fri vers av Caroline_Darkness
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-15 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroline_Darkness