Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor i nattens mörker?

Natten är full av stjärnor.. säger de som vet.
Om så är fallet, varför är det då så få av oss som ser dem,
eller är vi helt enkelt inte ämnade att se?
Vem bestämmer, vem avgör vem som lever - vem som dör?
Ensam i nattens mörker.
Rädslan ligger tätt intill min nakna kropp i natten,
rädslan för det okända, för det osynliga.
Naken ligger jag i natten utan stjärnor.




Fri vers av Caroline_Darkness
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-30 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroline_Darkness