Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli en del av min rena Ångest



Jag sitter här på djupet

dyk

om du vill komma hem till mig

Slit dina ögon itu

för nya dagar

och solnedgång

Var inte rädd

du ska nog se

att det ljus du varsamt

värnar om

kommer dö tillslut

Kan du lika gärna släcka det

hos mig, här just nu



Vackrare än mig

kan ingen vara

vill du kanske

sova över

leka sjörövare och pirater

våldta varandras hjärtan

det är ok

vi kan slicka i oss smärtan

lapa oss rena

suga säden ur tvålen

Onanera med klorindoppade händer


Äckligt va?

men det är så det är

att vara mig








Fri vers av Baystream
Läst 237 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-10-15 13:36



Bookmark and Share


  Jesua
Jag gillart!
2009-10-29

    Herr Ångest
Ett slags annorlunda äckel.. men som jag så klart älskar!

Braaa.. Herr Ångest applåderar. ;)
2009-10-15

  Lindalou
Desinficerad kärlek. Väldigt bra text. Ångestladdad? Jajamensan. Snyggt.
2009-10-15

  zacke :]
cool !
2009-10-15

  m.ricknell
lite mer kantigt än du brukar uttrycka dig, underbart!
2009-10-15

  Hawk
Otroligt bra text...som att dansa tätt omslingrade genom ett taggtrådstängsel...
2009-10-15

  blaite
Fan vilken kanon text..du gör det j-t bra..
2009-10-15

  Dangereux
Oj, annorlunda, skön... stark!
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream