Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte bara tjejer som vill ha det kul....


Killar vill bara ha det kul

Träffa sina kompisar för att sen åka in till stan och slå runt och ragga lite grann
Dricka en öl eller två
Titta säger den ena till den andra
Vad tycker du
Tycker du inte att hon är så söt och grann
Vacker som få
Tycker du inte att jag ska gå fram och presentera mig
Och om hon är riktigt gullig då emot mig, så kanske hon vill ge mig en chans?
Kanske det kan bli vi två?

Okej!
Gör det då
För vad har du att förlora mer än att få ett Nej!….

Killar vill bara ha det kul……

Ken Cassel
15/10-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-15 15:43



Bookmark and Share


  e-poeten
Tja, vi vill ha roligt också,,,,
2009-10-15

  Larz Gustafsson VIP
Så Cyndi Laupers gamla klassiker behöver kompletteras med ytterligae en infallsvinkel...?
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel