Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tror visst att jag är helt galen

Att jag inte är riktigt klok
Att jag är en riktigt tok
Den som kan göra de mest sinnessjuka grejorna
Men då har du fel
För sådan är inte jag
Visst kan jag vara lite tokig ibland men för det mesta
så skrattar jag bara och är riktigt glad
Ler mot de flesta som jag stöter på i hopp om att få ett litet
sött leende tillbaka
Jo, den personen är jag
Men får jag inget leende tillbaka brukar jag faktiskt bara
rycka lite på axlarna med tankar som
Skit i det då, din tråkmåns
Skit i att le tillbaka bara
Jo, gör det och ha dig en riktigt bra dag!!!

Du tror visst att jag är helt galen?!

Ken Cassel
26/12-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-26 01:30



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Jag gillar den Ken!
2022-11-21

  ResenärGenomLivet VIP
Fortsätt du att le mot folk och om de inte ler tillbaka, så får de skylla sig själva...:-)))
2020-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel