Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är för stunden helt feberfri

i karantän men får ändå inte åka hem till några
nära och kära under jul och nyår glada i hågen
på grund utav denna dumma mänskliga märkliga tragedi.
Men jag kämpar på och hoppas att mina njurar ska göra likaså
Nä, nu är jag så yrslig här innefrån Corona hörnet
Hej så länge!

Ni vet väl vad de säger om en groda med ett ben+
Jo, att den är helt hopplös...

Ken Cassel
22/12-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-22 10:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bara inte du är hopplös så...:-))
2020-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel