Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att kunna bli till någon i denna värld

måste du först döpas och stöpas och få dig ett namn
Utan det lär du aldrig kunna ta dig så speciellt långt
Ingen gloria på din skann
Snarare fy skam då du annars bara är en hedning
En som finns där men syns inte
Inte om du inte lär dig det lärda ordet och på så vis
kan få dig ett finger med i spelet och kanske en dag
kunna bli till en egen kung med en egen arme
och ett eget land
Så du måste först döpas och stöpas för att ens få en
sådan chans att bli till en god handelsman
En man att lita på i alla väder
För det här är vägen du måste ta för att kunna bli till
någon i denna värld, vad det nu är värt...

Ken Cassel
25/12-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-25 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel