Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte fören man själv riktigt lider

som man inser att det måste finnas andra som gör likadant
någon helt annanstans
Och då man även kan känna av deras ångest och smärta
Vilket kan göra en lite mera ödmjukare och visare inför
framtiden förhoppningsvis
Då man inte ens önskar sin värsta fiende detta lidande..

Ken Cassel
25/12-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-25 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel